Welkom bij OppasTips

Vind hier de leukste tips voor oppassen, ouders én kinderen!

Heb jij tips voor ons of wil je bloggen voor OppasTips? Mail naar info@oppastips.nl

- OppasTips is een initiatief van OppasStudent -

Adverteren

Wil jij dat wij een artikel over jouw dienst of product op OppasTips plaatsen?

OppasTips is de bekendste oppasblog van Nederland. Dagelijks posten wij leuke tips voor ouders en oppassen. Tips om te doen, te kopen, te bezoeken en te beleven. OppasTips is de blog van het grootste oppasnetwerk van het land: OppasStudent. Via OppasStudent vinden studenten het oppasgezin en ouders de oppas die écht bij hen past. OppasTips heeft zo’n 25 vaste oppasbloggers uit verschillende steden.

De voordelen van adverteren op OppasTips:

√ Groot bereik: Alle artikelen worden ook geplaatst op de site van OppasStudent én op onze social media-kanalen (Facebook, Twitter en Google+).
√ Specifieke doelgroep: Ouders en studenten die veel culturele activiteiten ondernemen en kiezen voor een bewuste levensstijl.
√ Duurzaam adverteren: Betaal niet per dag, week of maand, maar per artikel dat voor onbepaalde tijd online blijft staan.
√ Inhoudelijk en uniek: Wij schrijven alleen over producten met een onderscheidend karakter. Het artikel is altijd origineel geschreven en visueel vormgegeven.
√ Creatief naar jouw wens: Wij zorgen altijd voor een originele insteek om jouw product in de spotlights te zetten, waardoor het ook interessant is om op je eigen site te plaatsen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur ons een bericht!